Group 4
Group 2
Werken bij

Vanaf nu iedere dag Weekend

Weet je nog? Dat je vroeger droomde van wat je later wilde worden? Dat alles mogelijk was. Dat je op maandag Bowie zou worden en je op woensdag als superheld de wereld ging redden.

Wij doen precies wat we vroeger wilden worden, en als je mag doen wat je het allerliefste doet, dan hoef je nooit meer te werken. Als je nooit meer hoeft te werken, dan heb je iedere dag weekend. Welkom bij Weekend.

Hoe ziet zo'n week bij Weekend er dan uit? Lees verder en zie hoe je als Weekender door de week sloft terwijl je daar ondertussen alles uithaalt wat er in zit.

Ben je al verkocht? Stop dan vooral met scrollen en kijk hier verder. We zoeken namelijk een paar superhelden die iedere dag hun passie voor het vak willen gebruiken om samen het meest creatieve werk van Nederland te maken.

Dat betekent dat we hard op zoek zijn naar:
- Een senior project manager
- Een creative copywriter
- Een creative UX, UI of Design stagiair

Staat er niets bij voor je? Doe dan een open sollicitatie.

Op maandag begint het Weekend

Letterlijk bij ons. Dan starten we de motor (100% elektrisch - je weet zelf). We trappen met elkaar af, delen wat we gedaan hebben en vertellen waar we mee bezig zijn. Alle 21 Weekenders - het liefst - bij elkaar. Dat doen we trouwens ook de rest van de week zoveel mogelijk. Op projecten, expertise of om met elkaar een biertje te drinken. We kennen elkaar, weten precies wat we aan elkaar hebben. We vieren de successen én het leven.

Dinsdag gaan we hard

Keihard. We bedenken, schrijven, ontwerpen en visualiseren. We pakken ons moment om te kunnnen verdiepen en komen samen om te delen. Onze designers en creatieve helden nemen de tijd & ruimte om individueel te kunnen knallen en meters te maken, maar weten wanneer ze elkaar weer nodig hebben om de creativiteit naar een volgend niveau te tillen. Projectmanagers, UX designers, visual designers en motion designers werken keihard samen om onze creatieve verhalen vorm en richting te geven, waarbij onze collectieve passie voor ons vak iedere dag opnieuw voor vuurwerk zorgt.

Woensdag gehaktdag

De week is doormidden en daar maken we dankbaar gebruik van. Bij Weekend zijn we gek op evenwicht en balans. Dat zie je terug in onze uitgesproken, uiteenlopende karakters, in ons werk en onze klanten. Zo werk je bij Weekend in één week aan een revolutionair NFT project, de digitale klantreis van het Amphia ziekenhuis en ontwerp je de uitgesproken identity voor de nieuwe Mexicano voorjaarscampagne. Een goede balans aan veelzijdig werk waar wij bij Weekend in ieder geval super lekker op gaan.

Donderdag zijn we met veel. Heel veel.

Want wij zijn Weekend én Handpicked. Dat betekent dat we naast ons designliefhebbende superteam ook meer dan 250 digitale superspecialisten 'collega' mogen noemen. En dat heeft zijn voordelen. Samen wordt ons werk namelijk mooier, beter en impactvoller. Maar ook de feestjes vieren we samen. En die zijn met 250 vertegenwoordigers van het goede leven toch een stuk grootser dan je standaard vrijdagmiddagborrel.

Onze broers en zussen van de andere Handpicked Agencies zijn al net zulke vakidioten als wij. Onze groep bestaat inmiddels uit 9 complimentaire, zelfstandige bureau's met elk hun eigen expertise en vakgebied en dat merk je. We werken in teams samen aan mooie merken als Nespresso en Boerschappen, en brengen specialismen samen om op unieke wijze invulling aan uitdagende cases te geven.

Op vrijdag gaan alle remmen los

Dansend op de Wonderbar met de collega's, tijdens een Pub Quiz of movie night. Gewoon thuis met de beentjes in de lucht kan natuurlijk ook. Een week hard werken kost energie, maar we doen er bij Weekend alles aan om je er meer energie voor terug te geven. Tijd om even terug te kijken op een typisch weekje Weekend. We hebben veel gelachen, we hebben onze klanten kippenvel bezorgd met creatieve impact in het kwadraat en we zijn daar aan het eind van de week allemaal weer een stukje beter, slimmer en trotser van geworden.

Check voor een kleine 'peek' even hier: Tijd voor Weekend.

Klinkt goed toch? En omdat we je niet zomaar dat Wilde Weekend in willen sturen, ligt er voor iedere potentiële held die haar of zijn CV + motivatie stuurt, een paar originele Weekend sokken klaar. Ben jij dat creatieve talent dat we zoeken, dan doen we daar nog een paar campingchique slippers bij. Op je eerste dag maken we je garderobe af, zodat je vanaf dat moment de Handpicked catwalk rockt in Weekend stijl.