Group 4
Group 2
Digital product design
Digital product
Design

Keihard gaan op digitale strategie, design en validatie.

Keihard gaan op digitale strategie, design en validatie.

Vandaag zijn we barista, arts én installateur. Allemaal tegelijk. Onze gebruikers komen overal vandaan en hebben elk hun eigen motivaties, honger en ambities. Wij zien het als onze taak ze allemaal te bedienen.

Onze team van designers en strategen maken deze producten slimmer, mooier én verrassender. En daarmee altijd leuker. Voor onze gebruikers, onze klanten en voor onszelf.

We mogen ons E-Commerce specialisten noemen met een team omnichannel superhelden dat klanten als Nespresso, Kwalitaria en Cavallaro Napoli dagelijks voorziet van digitale design-gedreven heldendaden.

Ook zijn we soms mantelzorger. Wanneer we mensen helpen de juiste zorg te vinden en behouden. Elke dag opnieuw dragen wij zorg voor de customer experience bij klanten als Amphia, Johnson & Johnson en Amarant. We onderzoeken, bedenken, maken, testen en verbeteren. Zoals een echte zorgverlener dat doet.

We zijn er elke dag. Zo helpen we installateurs en medewerkers van Stedin hun werk nóg beter te doen. Met onderzoek en ontwerp voeden we development teams en helpen we de organisatie ontwerp na ontwerp.

Digital product
Design