Group 4
Group 2
weekend moet je vieren

Weekend moet je vieren

Voor altijd Weekend. Maar wat betekent dat eigenlijk? Een beetje zoals vroeger op school, maar dan anders. Ravotten op het schoolplein, af ‘n toe een mooie spreekbeurt en tussendoor knikkeren en Flippo’s ruilen. Welkom in de wereld van Weekend.

Cultuur: Plezier in alles

Wij doen precies wat we vroeger wilden worden. En als je mag doen wat je het allerliefste doet, dan hoef je nooit meer te werken. Als je nooit meer hoeft te werken, dan heb je iedere dag weekend.

Passie: Samen maken we de week(end)

Samen wordt ons werk mooier, beter en impactvoller. Maar ook de feestjes vieren we samen. Met onze club van creatieve superhelden, maar ook met de 270+ buren van Handpicked agencies. Want ook dat zijn stiekem gewoon collega’s en ook zij zijn het beste in wat ze doen.

En als we vieren, dan vieren we goed. Want met de vertegenwoordigers van het goede leven is dat toch een stuk toffer dan je standaard vrijdagmiddagborrel. Samen dragen we allemaal bij aan de tofste creatieve projecten.


Niet alleen op vrijdag gaan alle remmen los, maar ook tussendoor. Om even stoom af te blazen tijdens een pubquiz of movie night. Een week hard werken kost soms energie, maar we doen er bij Weekend alles aan om je er meer energie voor terug te geven. Weekend moet je vieren.