Group 4
Group 2
Stedin

Design onder hoogspanning

Een samenwerking waar de vonken vanaf spatten. User centered design gedreven door de energie van intensief, dagelijks gebruik.

Ideate – design – test – repeat

Slimmer en beter

Het on-site Weekend desigteam van UX en UI designers helpt één van de grootste netbeheerders van Nederland dagelijks sneller, slimmer en beter te kunen werken in de wereld van de digitale technologie. We helpen klanten en gebruikers op Stedin.nl, en zorgen ervoor dat monteurs, installateurs en andere stroom-helden hun werk zo effectief en prettig mogelijk kunnen uitvoeren.

Maximale impact realiseren

We werken nauw samen met de teams van Stedin om met onze digitale producten maximale impact te kunnen realiseren. We spreken de stakeholders en andere relevante betrokkenen om onze uitdagingen in kaart te brengen en ontwerpen zo stap voor stap richting de meest elegante gebruikerservaring. We itereren vaak en snel zodat we met onze oplossingen voorop blijven lopen. Een proces waarin we maximaal energie geven en terugkrijgen.

Maak kennis met Megawatt - ons Stedin designsysteem.

Een systematische benadering van ons designproces. Een vertaling van best practices en interface elementen naar een mega-slim systeem waarmee we sneller, consistenter en beter kunnen ontwerpen en ontwikkelen. Nooit af, altijd under construction. Precies zoals een échte designer het graag heeft.

Presetatiegedreven design voor maximale impact. Zo hielpen we Stedin tot maar liefst 600% efficiënter ontwikkelen. Met behulp van effectief prototypen & testen hielpen we de Design Maturity van de teams van niveau twee naar niveau drie. Next level design in de prakijk!