Group 4
Group 2
Sligro

ZiN in inspiratie

Hét inspiratielab voor horeca professionals: ZiN! Leer hoe je de perfecte latte macchiato maakt, de nieuwste barbecue trends of hoe je een super ‘Instagrammable’ cupcake opbouwt.

'Inspireren'

Dat zeg je niet, dat doe je gewoon. Dat laat je zien. Dat laat je voelen en dat proef je in iedere pixel.

Als superfoodies een samenwerking waar wij honger van krijgen. We combineren de wereld van content, trainingen en de energie van de ondernemer in een design systeem waarin smaakexplosies centraal staan.

Het verfrissende van ZiN

De drang om beter te worden gecombineerd met het talent om kansen te zien, toegepast op alle communicatie activiteiten die we ontwikkelen.

De energie van ZiN

Razendsnelle edits, exploderende socials en smaakvolle content combinaties. ZiN is de culinaire speeltuin van Sligro en wij hebben altijd ZiN om te spelen.

ZiN onsteekt de energie bij horeca professionals om elke dag het maximale uit hun tent te halen. Snel, concreet en direct toepasbaar. Wij begrijpen hoe heet die keuken zijn kan.

Onze ingrediënten

Als creatieve- en digitale partner doen we dat in de vorm van strategie, UX design, visual design en activatiecampagnes voor het platform en daarbuiten.

Dat smaakt naar meer toch?