Group 4
Group 2
Silk-ka

Bloemen voor het leven

Hoe ontwerp je een levend e-commerce platform met dezelfde schoonheid en elegantie als de perfecte kunstbloem?

Vakmanschap en ambacht toegepast tot in de allerkleinste vezel. Een passie voor vorm en esthetiek waarmee we de producten van Silk-ka onsterfelijk maken. Een beetje een digitale Droomvlucht eigenlijk. Een ritje waarin we in korte tijd op alle mogelijke manieren de zintuigen prikkelen. Dat is wat bloemen doen toch?

We pakken door waar de grenzen van deze bloem zichtbaar worden. Groei, geluid en unieke patronen in design, aanvullend op waar de eigenschappen van een kunstbloem stoppen. Een geweldige eerste indruk, maar ook in transities, micro-animatie en interactie pakken we door en groeien we verder.

Liefde en vakmanschap in digitaal ontwerp zoals een vakman die een unieke kunstbloem samenstelt. De combinatie van elementen die perfect samenvallen in Nederlands totaaldesign.

Een plek waar interactie, esthetiek, beweging en audio samenkomen; ofwel de allergrootste speeltuin voor onze creatieve superhelden.

Een magische plek waar beweging en groei net zo belangrijk zijn als vorm, materiaal en product. We gebruiken design om onze klanten mee op avontuur te nemen. Te verleiden om dieper het bos in te gaan. Te verdwalen in het assortiment op een goede manier, en uiteindelijk samen verder te groeien.

De groei en beweging zit hem in alle onderdelen. De grote ingang, het menu, transities en roll-overs. Een tuin vol leven en beleving. Een e-commere ervaring mag toch ook gewoon lekker voelen, goed klinken en lekker ruiken? Wij vinden van wel in ieder geval. Welkom in onze droomvlucht!