Group 4
Group 2
Payper

Hoe de wereld werkt

Ontwerpen hoe de wereld werkt. De wereld van vandaag en de wereld van morgen. De wereld van HR, maar vooral de wereld van mensen.

Geen payroller. Geen HR software. Geen HR consultant. Wél de HR oplossing. Hoe gaan we dat in woord en beeld krijgen?

Een visual identity met dezelfde energie als de visie van Payper op de toekomst van ons werkende leven. Een identiteit is die volledig in het nu staat, maar altijd verder kijkt. Een ode aan zwart, wit en de canvassen die wij allemaal vullen met onze ervaringen en carrièrepaden. De concrete invulling van de behoefte van nu, zodat je zelf met straks bezig kan zijn.

Overal waar je Payper tegenkomt val je in het moment. Een moment zonder begin- of eindpunt. Een fragment in het leven van een afdeling, organisatie of individu. Payper is er op dat moment. Voor het routeinewerk, de administratie of een stukje zekerheid. Als HR oplossing voor iedereen die zich vooral met de mensen en de onderneming wil bemoeien.

Een grid vol beweging

Een design grid als ode aan het beeldmerk. Een ode aan het moment van nu en dat moment dat nog komen gaat. Een logo dat sprongen maakt, verder gaat en nooit stilstaat. Net als wij. Van je eerste bijbaan tot je tiende vestiging.

Van Human Resources naar Human Relations

Het grid volgt onze carrièrepaden en vult deze met energie, inzicht en proactieve begeleiding. Een grid dat ons helpt de diensten en waarden van Payper te laden. Een grid dat zich vult met oplossingen inzichten, maar vooral een blik op de toekomst.

HR samen met Payper

Payper verbindt altijd. Teams, afdelingen en mensen. Maar ook momenten. Het nu met het straks door een duidelijke visie op het werken in de toekomst. Wij verbeelden die verbinding met een messcherp verhaal, beeldtaal en met een eigen stem. Van brandstory tot website. Van typografie tot tone-of-voice.

Tijd om aan het werk te gaan.