Group 4
Group 2
Nespresso

Magie in een cupje

Verrassen en innoveren om zo ook nieuwere generaties aan te spreken. Voor deze innovatieve koffiegigant verzorgen we als digitale partner de online strategie, CRO, UX design, visual design, e-commerce en salescampagnes. Who else?

Onze speeltuin; Nespresso.nl. De ultieme smaakbalans van conversie en merkbeleving die samenkomt in de digitale klantreis.

'Verrassen en innoveren om zo ook nieuwere generaties aan te spreken'. Met die ambitie zijn we in 2019 gestart om op Nespresso.nl de CX te verbeteren, bewaken en uit te dagen. Iteratief zetten we grote stappen met ingrijpende ontwerpkeuzes, in de marge verbeteren we met micro tweaks. Creatieve strategie, UX design, CRO en onze motion designers werken als Handpicked Agencies collectief op dagelijkse basis samen om het maximale uit de online omgeving te halen.

In design challenges ontdekken we met Bluebird Day en Fingerspitz de grenzen van het platform. We bedenken, maken, valideren en iterereren. We houden elkaar scherp en ontwikkelen om op korte termijn te optimaliseren en de gebruiker op de lange termijn een gelukkige en loyale Nespreso klant te houden. We helpen nieuwe klanten van Nespresso bij de aankoop van hun eerste machine, het vinden van de smaakvoorkeur, en dragen bij aan een duurzaam bestelproces.

De wereld van Nespresso koffie, de boetieks en digitale technologie in één vurige melange. What's not to love?

Allemaal in dienst van onze ultieme CX ambitie. Onder de motorkap gebruiken we de kracht van personalisatie om bezoekers te helpen met het vinden van de juiste producten. Aan de voorkant leren we van onze klanten door te meten, te vragen en suggesties te doen. Een samenspel tussen de Handpicked Agencies zorgt dat we op techniek, performance, branding en conversie elke dag de juiste snaar raken.

We bouwen aan deze sterke digitale merkbeleving door de gebruikers van Nespresso.nl altijd de meest waardevolle oplossing voor te schotelen. Techniek, data en ontwerpkeuzes in dienst van de klant. Altijd. Wij vinden dat het bestellen van je volgende Nespresso koffie net zo leuk mag zijn als je eerste bakje op zondagochtend, en dat je bestelproces zo snel moet zijn als het zetten van je Lungo.

De Nespresso Advisor

Maak kennis met de door ons ontwikkelde advisor. Jouw persoonlijke barista en keuzehulp wanneer je op Nespresso.nl op zoek bent naar een beetje begeleiding. 'The next best thing' als je het vergelijkt met de adviseurs in onze boetieks.

Gifting Fridays

Een stukje rust in het geweld van Black Fridays. De Gifting Fridays hebben wat te vertellen voor alle klanten van Nespresso, met de rust en het comfort van een Nespresso momentje. Zonder te schreeuwen klanten te belonen met unieke acties en producten.

Itereren op microniveau

50 versies van de 'add to basket' button? 12 varianten op een producttegel? We maken maximale impact in de marge en testen samen met Fingerspitz tot we een ons wegen. We valideren kwalitatief bij onze doelgroepen en variëren in de live-omgeving op kwantitatief resultaat.

Ook morgen itereren we lekker verder. Met een bakje koffie en een flinke dosis energie en ambitie. Altijd op zoek naar meer smaak en nieuwsgierig naar nieuwe indrukken.