Group 4
Group 2
Mexicano

¡Meer van alles!

De merkpositionering, strategie, identiteit en bakken aan activaties voor het meest iconische merk van de Nederlandse snackbar verzorgen? Vertel me meer!

Meer smaak, meer avontuur en meer karakter. Mexicano is meer van alles en is daar trots op. Net als wij eigenlijk.

Meer avontuur in de friettent. Een uitdaging waar we met Weekend al een aantal jaar onze tanden inzetten. Voor Mexicano verzorgen de merkidentiteit, de doorontwikkeling, campagnes en activaties in de Benelux richting consument en snackbar. We schrijven, we ontwerpen, geven richting en activeren één van de sterke snackmerken op alle niveau's.

Merkstrategisch en tactisch in een disruptieve middelenmix die meer is dan de zoveelste promotiemix. We zijn tenslotte geen frikandel?! Ook in onze kanalen zijn we altijd meer. En hadden we al verteld dat we er een vuurspuwende chiuaua bij bedachten om de Mexicano Mini te vertegenwoordigen? Hoe konden we ooit zonder...

Wie is hier nou de snackbar?!

Het hele jaar door bouwen we met Mexicano aan een creatieve speeltuin voor Meer. Van brandstory tot campagnes - we doen alles om het merk Mexicano en de productfamilie uit de snackbar in jullie hongerige maagjes te krijgen.

We rollen lekker verder

En daarmee gaan we ver. Heel ver. Geheel volgens de 80’s snackbar nostalgie ontwikkelden we een interactieve Mexicano (Bruin)fruit machine waarmee onze deelnemers kans maakten op een originele custom Mexi-Kano. Draaien maarrrr.

Mexicano Merchandise

We lanceerden een eigen Mexicano Hot Couture Mexicano kledinglijn, vulden baden met mayonaise, serveerden Mexicano’s op manchettes en ontwikkelden een website die je browser in vuur en vlam zet.

2020 was heet. 2021 heter. 🥵 Maar verwacht in 2022 vooral Meer. Heel veel Meer.