Group 4
Group 2
Heyleys

Medicijnen van de toekomst

De Medicijnen van de toekomst worden vandaag getest. Heyleys maakt deze toegankelijk. Heyleys is een medische scale-up die patiënten helpt bij het vinden van relevante medische onderzoeken in de oncologie.

Een overzichtelijke wereld waarin patiënten, specialisten en ontwikkelaars elkaar vinden.

En daar dragen wij als strategische communicatiepartner natuurlijk graag ons steentje aan bij. Zo bundelden onze digital product designers hun UX en UI krachten om samen met E-Sites het online platform vorm te geven. Samen met patiënten werd er bedacht, ontworpen en gevalideerd.

In de vormgeving van morgen knallen we verder. Doormiddel van video, onderzoek, waardevolle content en mooie verhalen geven we het platform van Heyleys het podium dat het verdient. We delen de successen, de inzichten en leermomenten. Samen pionieren we de wereld elke dag een stukje gezonder.

Een logo met een verhaal

In een vruchtbare samenwerking met Fitzroy is een Nobelprijswaardig logo en merkverhaal ontwikkeld. Iedere letter van Heyleys wordt vertegenwoordigd door een handgeschreven letter uit notities van één van de belangrijkste nobelprijswinnaars in de Oncologie. Wij ontwikkelden de animaties en video waarin we dit verhaal een podium geven.

Verbindende factor

Onze reis gaat verder. Naast dat we patiënten helpen bij het vinden van relevante medische onderzoeken, helpen we aan de achterkant ziekenhuizen en ontwikkelaars bij elkaar te komen, zodat de wereld van medische innovatie tranparant, toegankelijk en zichtbaar blijft voor iedereen die op zoek is.

Een dankbare plek waar de werelden van Weekend samenkomen

Met bijna 20 jaar ervaring in de gezondheidscommunicatie, de digitale ruggengraat van Handpicked Agencies en onze honger naar merkgedreven creatieve impact is Heyleys onze creatieve liefdesbaby. Een plek waarbij we kennis en drive gebruiken om direct impact te kunnen maken op het leven van een groep mensen die dit hard nodig heeft.

Creatieve impact in de de gezondheidscommunicatie is niet even altijd makkelijk. Samen met E-sites kennen we als geen ander de dynamiek, het eco-systeem en de wet/regelgeving van deze wereld. Van grote farma tot medische start-ups en de bekende gezondheidsinstellingen. De ultieme inlossing van de street- en booksmart belofte.