Group 4
Group 2
Gikavi

Vlinders in je buik

Met grote trots presenteren we Gikavi: een visual identity die de zaak in beweging zet.

Van een blanco canvas naar een oneindig patroon van unieke composities voor een kwetsbare groep patiënten.

Aan de slag met een merkverhaal dat de patiënt voorop zet. Zo ontwerpen we graag. Bouwen vanaf de basis. Een tas vol ideeën, een kar vol ambitie en een blanco canvas. Een traject dat ons trots maakt. Zeker als we dat mogen doen voor een gezondere wereld. Maak kennis met Gikavi - Supportive Supplements.

We ontwikkelden de naam, brand voice, identiteit en het design systeem dat ons de bouwstenen geeft om oneindig te variëren en door te ontwikkelen binnen een herkenbare unieke merkpersoonlijkheid. Van productverpakking tot digital assets en van bijsluiter tot documentatie voor de healthcare professional.

Een naam met een verhaal

De introductie van gastrointestinal, de balans van de Ikigai en als conclusie het vieren van het leven. Een naam als ode aan de balans in een gezond leven en herstel. Internationaal, vooruitstrevend en een tikkeltje mystiek.

Toegankelijk en vol energie. In alle uitingen en toepassingen. Unieke composities met herkenbare elementen die elkaar oneindig afwisselen.

Een universele taal

We pakten door op een vormtaal zo uniek als de vleugels van een vlinder. Kwetsbaar maar vol levenskracht. Een palet aan vormen en kleuren waarmee we oneindig kunnen bouwen en die ons helpen energie en optimisme in het hersteltraject van deze patiënten te ontsteken; kwetsbare patiënten die herstellen van een operatie bij maag-, alvleesklier of slokdarmkanker.

Focus op morgen

We ontwerpen van binnen naar buiten. Het moment waarop het onderbuikgevoel ons vertelt dat we goed zitten. Waarop we hoopvol en optimistisch durven te zijn. Waarop een patiënt zich ontpopt en klaar is voor de toekomst.