Group 4
Group 2
Chassé

Applaudisseren mag

Wij ontwerpen het podium voor het podium

En dat doen we met een gezonde portie design drama. Als we de kans krijgen om één van de meest iconische Bredase merken te mogen helpen met het maken van creatieve impact via hun digitale kanalen en in hun merkverhaal, dan grijpen we die rol met beide handen aan.

De programmering van Chassé kan je met een gerust hart 'veelzijdig' noemen. Van een zaterdagavond meezingen met Wolter Kroes tot een ode aan het neo-kapitalisme in de vorm van moderne dans. En eigenlijk alles daar tussenin.

We want more

Een design oplossing die verder gaat dan een informatieve iconen set. Het is een vloeibare gids die in alle momenten van de klantreis informeert, inspireert en - soms nieuwe - richting geeft. Die de gasten uitdaagt nieuwe dingen te proberen en te vinden waar zij voor terug blijven komen.

In the spotlight

Daarnaast zijn we met Weekend verantwoordelijk voor het design van de website. Een wereld waarbinnen we dezelfde bezoekmotieven trouwen met interactie en conversie. Een plek waar we onze gasten zo snel en effectief mogelijk bij de juiste voorstelling krijgen en tussendoor weten te verleiden tot het boeken waarvan zij niet wisten dat het bestond.

Hold for applause

Een avond uit bij Chassé is meer dan zitten en klappen. Het is een avond die je samen beleeft. In de aanloop, het moment en daarna. Keer op keer. Met de familie, je partner en de andere gasten. Een theater zoals de stad Breda.