Group 4
Group 2
Cavallaro Napoli

Een onvergetelijke indruk

Fare una bella figura. Vrij vertaald ‘het maken van een onvergetelijke indruk’. Een ambitie die we van top tot teen helpen stijlen.

Nog even over die onvergetelijke indruk. Dé Italiaanse manier van naar de wereld kijken die we consumeren als een bord verse pasta.

De lat die ons als creatieve alleskunners wild maakt bij de ontwikkeling van de online flagship store voor Cavallaro en die wie kunnnen waarmaken in alle onderdelen van de online shopervaring. En natuurlijk ook daarbuiten. Maar hoe maak je dan zo’n indruk onvergetelijk?

Door een perfecte eerste indruk, door verrassende en intrigerende interactie, en door een afhandeling waarmee we boven verwachting afscheid nemen. Keer op keer. Een platform waarop wij onze merkgedreven, creatieve impact in iedere stap kwijt kunnen met mooie, slimme en verrassende interactie-elementen.

Buongiorno!

Zo’n ervaring ontwerp je door te spelen met conventie en hier en daar een verrassing. We helpen onze goedgeklede, levenslustige bezoekers de collectie van hun dromen te vinden op een manier die ze gewend zijn.

De perfecte pasvorm

Zoals ze dat vaker doen en zoals we weten dat het goed voelt. Zodat het perfect past eigenlijk. Daarnaast verrassen we in de marge. Met een Italiaanse snit als het gaat om vormgeving, met dynamische content en met dezelfde verfijning als de collectie van Cavallaro Napoli zelf.

Vivi la vita

Een podium voor Italiaanse overdaad en minuscuul detailwerk. Van mega brand video’s tot stof details. Nog niet genoeg gehad? Boek dan meteen een nachtje in het Cavallaro hotel, zodat je zelf ervaart wat vanaf nu je nieuwe standaard is.

Ciao!