Group 4
Group 2
Boerschappen

Op de groei ontworpen

Ontwerpen voor een keten die deugt. In een voedsellandschap dat soms behoorlijk ingewikkeld en onlogisch lijkt, helpen wij graag om het simpel te houden. Met liefde en respect voor alle onderdelen van deze keten. De mensen, de natuur en onze toekomst.

De uitdaging? 

Iedereen laten ervaren dat goed doen, ook makkelijk, leuk en lekker is. En dat doen we dan ook in alles. Je merkt het als je je volgende boodschappenbox bestelt, wanneer je het verhaal van de boeren leest en wanneer je nieuwe doos bezorgd wordt. 

Vandaag starten we met boodschappenboxen, maar Boerschappen pioniert keihard verder. Op missie om in de grote-mensen-wereld het verschil te maken als het gaat om gezond en lekker eten met liefde voor onze natuur. 

Natuurlijk kost dat tijd, maar Boerschappen weet als geen ander dat tijd één van de belangrijkste voorwaarden voor groei is. Geen tijd te verliezen dus.


Verandering

We ontwikkelden een merkhuis in dienst van de verandering. In de wereld van Boerschappen verandert alles constant. De condities, de oogst, de kleuren van de natuur. Wij omarmen deze veranderen, bewegen mee en ontwikkelden een constante waaromheen de wereld altijd verandert.

Onze poolster

De visuele identiteit is de constante in deze wereld vol verandering. onze poolster. Hyper-consistent en in dienst van de natuur, de kleuren en de gerechten die iedere dag op tafel staan en altijd anders zijn. Herkenbaar en constant om richting te geven, zodat iedereen begrijpt wat we te bieden hebben. Zodat we kunnen blijven pionieren, ontdekken en verkennen.

 

Richtinggevend aan alle avonturen die we beleven. We starten thuis en weten de weg naar huis altijd terug te vinden. Het ritme van het boeren. De dagen, seizoen en jaren, gecombineerd met het avontuur in het ontdekken van nieuwe smaken.

Onze grond

Een basis die we met liefde behandelen. Een gezonde grond waarop ons merk groeit. Regeneratief en volgens de regels van de natuur. Dat betekent dat we de imperfecties omarmen in een grid dat ruimte biedt voor nieuwe vormen, kleuren, beelden en verhalen. Dat je vanaf een afstand het lijnenspel herkent en dat het ruimte heeft, maar dat je in detail de schoonheid van de imperfecties ziet, waardoor het spannend en onvoorspelbaar blijft.

De keten

Boerschappen is een verbinder van lekker eten, gepassioneerde boeren en een gezonde toekomst. En die verbinding laat zich niet vangen in een grid of vaste vorm. Het is de verandering en drang naar avontuur die we vangen in het oneindige lijnenspel van Boerschappen. Je komt ze overal tegen en ze helpen je keuzes te maken, je weg te vinden en het juiste te doen.

Tijd om te groeien

Samen met onze Handpicked zusjes en broertjes van Bluebird Day, E-Sites en Fingerspitz ontwikkelden we het digitale landschap waarop Boerschappen haar gezonde groei tastbaar maakt. Op de website vertellen we ons verhaal, maken we kennis met Boerschappen en laten we vooral zelf ervaren hoe leuk en lekker eten uit de buurt kan zijn.

 

In de app maken we het bestellen van boodschappen zo makkelijk en leuk als het bereiden zelf, en helpen we onze klanten de juiste producten te kiezen zodat zij iedere dag kunnen genieten van de meest gezonde en goede producten. 

Ons merkhuis vind je verder overal. Op de dozen en verpakkingen tot aan de boerderijen zelf. Het geeft richting en helpt iedereen binnen de keten het juiste te doen en daar maximaal van te kunnen genieten.

Eet smakelijk! 🌽 🥕