Group 4
Group 2
Be at Heart

De hartslag van België

In opdracht van het kabinet van de Belgische Eerste Minister, Alexander de Croo, mochten we een hernieuwde positionering, marketingstrategie, naming en visuele identiteit ontwikkelen voor België als kloppend biopharma hart van Europa.

Ons heart beat hard.

Een bijzonder project en een prachtige uitdaging: in samenwerking met een aantal key opinion leaders en hun waardevolle inzichten richtten we ons niet op 'slechts' een bedrijf, product of dienst - maar op het positioneren en vermarkten van een heel land: België. België als end-to-end health hub positioneren en vormgeven? Die klus durven we wel aan!

Als lean healthcare machines zijn we de samenwerking met het Belgische ministerie en de Nationale farma top gestart met een naming traject waarin we de heartbeat van de health hubs in België letterlijk hebben vertaald naar een naam die recht uit het hart komt. Een naam die als katalysator werkt om de verdieping op te zoeken en waarmee we oneindig kunnen doorpakken.

Welcome to the Hyve

Met een kleine knipoog naar de bee als alternatief voor een overgebruikte term als ‘hub’ of ‘valley’ introduceren we de Hyve. Een plek waarin mensen, organisaties en instellingen met elkaar samenwerken om innovatie, ontwikkeling en productie op het gebied van gezondheid naar de mondiale top te brengen.

Het ritme van creatie

Een Internationale health campagne met een grote groep betrokken stakeholders, een wereldwijd podium én een mega-grote ambitie waarbij de trots van een land in elke pixel en porie voelbaar is?

Daar klopt ons hart altijd sneller van.