Group 4
Group 2
Amphia

Het huis van helden

De frontlinie van de eerste golf en één van de meest toonaangevende gezondheidsinstellingen van Nederland - Wij ontwerpen Amphia.nl.

Samen gezonder

Samen met onze vrienden van E-Sites mogen wij de belofte van Amphia 'Samen gezonder' digitaal inlossen. Met een mega toegankelijk platform waarin we digitaal benutten wat de helden binnen de muren van het ziekenhuis iedere dag voor elkaar krijgen. Als je het dan over een pareltje hebt...

Het paradepaartje van gezondheid in Breda en omgeving. Een betere match met het healthcare hart van Weekend kan bijna niet.

Hartchirurg zullen we misschien nooit meer worden en met een rol verband weten we in de praktijk vooral tijdens carnaval raad, maar wanneer we als creatieve breinen de wereld een stukje gezonder kunnen maken, is voor ons het Weekend geslaagd.

Samen met onze buddies van E-Sites rocken we zorgcommunicatie en healthcare innovatie al jaren keihard, maar als je dat mag doen voor hét zorginstituut van je eigen regio dan zijn wij natuurlijk trots als een arts met zeven stethoscopen.

Toegankelijkeid boven alles

Samen gezonder. Amphia vooral door mega-goede zorg en healthcare superhelden. Wij door kraakheldere interactie, toegankelijkheid in de turbo en een digitale ervaring die Amphia gasten 1 op 1 door-beleven op de vloer van het ziekenhuis.

Een huis is nooit af

Een huis waarop we verder bouwen. Sterk, snel en en klaar voor de toekomst. Klaar om onze volgende healthcare innovaties en digitale inzichten op los te laten. Een huis waar Breda trots op is. Een huis waar we vertrouwen.