Group 4
Group 2
Kane

Na 10 jaar zet KANE zijn historische muzikale carrière door, met een nieuwe identiteit (door ontwerpbureau Positivity) en een nieuw online platform dat moet voelen als thuiskomen voor alle oude (en nieuwe) fans. Dit wordt een website die niet alleen viert wat er nu weer is, maar die ook terugblikt op wat er een decennium eerder is opgebouwd aan fanbase,  hoogtepunten, en muziekgeschiedenis.

Rekane

Het nieuwe kaneofficial.nl is een plek waar alle informatie over KANE samenkomt. Aan de hand van headings als ‘relive’, ‘rediscover’ en ‘reconnect’ kunnen fans herinneringen ophalen en hun fanschap nieuw leven inblazen. Daarnaast is deze website ook het eerste platform waarop duizenden fans hun tickets kunnen kopen, om zo de eerste vier van de vijf reünie-concerten in de Ziggo Dome uit te verkopen. 

Het idee was om aan elke bezoeker de ‘KANE-beleving’ mee te geven, oude en nieuwe fans. Die beleving hebben we weten te vangen in het UI gedeelte met veel video en fotomateriaal. Daarnaast is de website opgezet als een concert; bij elk bezoek ben jij de ster en word je gevolgd door een spotlight. 

De gehele website is lowcode opgezet met Webflow. Zo konden we onszelf volledig richten op de user experience, zonder onnodig veel tijd te besteden aan complexe regels code.